De ‘HeartLife Heart Loop’ club

HeartLife Heart Loop Club

Voor iedereen die meer wilt bewegen en conditie wilt opbouwen. Onder begeleiding van dr. Janneke Wittekoek en running coach Marianne Havik werkt u aan een gezonder lichaam. Elke donderdag van 17.00-18.00, verzamelen voor de kliniek. Deelname is gratis.

Let op: Voor deelname aan de heartloopclub is een cardiovasculaire screening bij HeartLife Klinieken een vereiste. Dit kan op verwijzing via de huisarts of op eigen kosten.

Klik hier om u aan te melden.

Zomerstop!!
Tijdens de maanden juli en augustus is er een zomerstop. In september vervolgen wij de HeartLoop Club op ons eigen locatie aan de Louis Armstronglaan.

Just do it

De Heart Loop Club is er voor iedereen die zijn hart gezond wil houden. Voor mensen die alleen voor de bus rennen, maar ook voor de iets gevorderde hardloper. Tussen het (hard)lopen door krijg u verschillende oefeningen waarbij u uw arm-, been-, bil- en buikspieren traint.

Hardlopen is een goede manier om te beginnen met sporten. Wat veel mensen niet weten is dat dat hardlopen de grootste sport is van Nederland. Dit is niet voor niets, hardlopen is een goede methode om uw conditie te verbeteren, de nodige kilo’s kwijt te raken en uw gedachtes te ordenen.

Ready, steady, go

Niet alleen is hardlopen de ideale aanpak om gewicht te verliezen (en te behouden), door hardlopen wordt uw doorbloeding beter en zal een te hoge bloeddruk worden verlaagd. Mensen die hardlopen hebben minder chronische ziekten als diabetes/osteoporose en hebben een verbeterde cholesterolwaarden. Hardlopen is goed voor uw lichaam maar ook voor uw geest.

HeartLoop-club

 

Meer info?

Wilt uw op de hoogte worden gehouden van trainingsschema’s, activiteiten en tips? Like dan nu de HeartLife HeartLoop club Facebookpagina voor alle up-to-date info!
HeartLife Facebook.

Klik hier voor een beginners hardloopschema.
Klik hier voor een 0-5 km hardloopschema.

Klik hier voor 15 beweegtips.