heartlife coaches

Sanne Bernhart is Medical Lifestyle Coach 

Samen met Cardioloog Janneke Wittekoek begeleidt Sanne mensen met hartproblemen preventief en curatief. Van mensen met een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hartritme stoornissen tot het begeleiden van mensen na een hartoperatie. Met als specialisatie het ‘Vrouwenhart’.

Werken aan een gezond lichaam en een gezond hart. Sanne is gediplomeerd yoga-docente, Bayesian personal trainer, sportvastencoach en masseur. Haar passie voor sport en begeleiding naar een gezond en actief leven deelt zij met haar mensen met hart en ziel. “mens sana in corpore sano”: Een gezonde geest in een gezond lichaam! Lees meer over Sanne Bernhart.

Annemarijn Glasbergen (30) is Medical Lifestyle CoachAnnemarijn_PF

Ik ben Annemarijn Glasbergen, één van de Medical Lifestyle Coaches van de HeartLife Klinieken en eigenaar van VormFysx.

VormFysx zet zich in voor een betere gezondheid: voor particulieren én bedrijven. Ik geloof dat wie in vorm is met meer plezier werkt, meer energie heeft en optimaal kan presteren in elke omgeving. Een goede balans tussen inspanning, ontspanning en de juiste voeding speelt daarin de hoofdrol.
Sinds 2015 werk ik samen met de HeartLife Klinieken. Vanuit deze unieke samenwerking met Dr. Janneke Wittekoek, begeleid ik o.a.  patiënten van de kliniek naar een gezonde(re) leefstijl in de regio Den Haag. Lees meer over Annemarijn Glasbergen.