Tarieven en Vergoedingen

Specialistische Cardiologische zorg

vergoedingen

Als u bent verwezen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist heeft u recht op vergoeding van uw behandeling. Ook is er in Nederland bij de meeste zorgverzekeraars vrije artsenkeuze.

Komt u met een verwijsbrief van uw huisarts, bedrijfsarts of andere specialist? Dan is de zorg bij HeartLife Klinieken ook in 2016 voor 100 % vergoed. Behoudens wanneer u een budgetpolis of een naturapolis heeft, raadpleeg dan eerst uw verzekeringsvoorwaarden.
Voor een volledige vergoeding is het belangrijk dat u een verwijsbrief heeft. Mits verwezen zullen wij altijd direct een afspraak met u maken. Onze zorg mag u, mits verzekerd, niets extra’s kosten.

Meer weten over vergoedingen? Klik hier.

Passanten Tarieven 2017 HeartLife klinieken.

Preventieve Zorg en Leefstijl Memberships

De preventieve zorg met leefstijlbegeleiding wordt in de regel niet vergoed door de zorgverzekeraar. In enkele gevallen kunt u een deel vergoed krijgen in de aanvullende verzekering.

Prive Zorg en Begeleiding

Voor deze speciale zorgtrajecten heeft HeartLife aparte tarieven. Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen voor een afspraak.