Janneke Wittekoek heeft de afgelopen jaren verschillende boeken uitgebracht.

Het Vrouwenhart

In 2017 verscheen haar boek Het Vrouwenhart, waar je alles leest over het vrouwenhart, de verschillen tussen mannen en vrouwen en de onbegrepen klachten. (klik hier om een preview van Het Vrouwenhart te lezen).

 

Het Vrouwenhart Werkboek
Een jaar later in 2018 verscheen het vervolg op het succesvolle eerste boek: Het Vrouwenhart Werkboek. Dit boek staat vol tips, patiëntenverhalen, invuloefeningen, workoutschema’s en reeds eerder gepubliceerde interviews.

 

 

 

Healthy Heart

In 2019 verscheen Healthy Heart, in dit boek staat alles op een rij over hoe je gezonder kunt gaan leven en weer de regie krijgt over je eigen hartgezondheid. Het boek bevat meer dan 50 recepten voor ontbijt, lunch en diner van chefkok Prins van den Bergh.

 

 

Hart & Hormonen

Dr. Janneke klom in 2020 opnieuw in de pen, dit keer samen met gynecaloog Dorenda van Dijken. Samen schreven zij Hart & Hormonen. Wat is de relatie tussen overgangsklachten en hart- en vaatziekten?  Wat zijn je risicofactoren en hoe verander je ze? Waarom wel of juist niet starten met hormoontherapie? Gynaecoloog Dorenda van Dijken en cardioloog Janneke Wittekoek geven in Hart & Hormonen – Fit de overgang in antwoord op deze vragen.

 

 

Hart & Lopen

Een van Janneke haar missies is om mensen in beweging te krijgen. Hart & Lopen bevat een bundeling van de leukste, meest inspirerende en leerzaamste columns op loopgebied, waarmee Janneke de lezer hoopt te inspireren om (meer) te gaan lopen of bewegen voor een betere mentale en fysieke gezondheid! Hardlopen

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.