Leefstijl & Preventie

Gezondheid is een groot goed. Iedereen weet dat de gezondheid van hart en bloedvaten wordt bedreigd door allerlei slechte gewoonten, zoals roken, te vet eten, te weinig lichaamsbeweging en stress.

HeartLife biedt (para-)medische begeleiding aan op het gebied van leefstijl- en gezondheidsbevordering, altijd onder supervisie van de cardioloog. Het leefstijl- & preventieaanbod bestaat onder meer uit leefstijlbegeleiding, fysiotherapie en de Heart Fit Club. Regelmatig organiseert HeartLife interessante workshops en lezingen over diverse gezondheidsthema’s.

Medische leefstijlbegeleiding

Wat betekent het voor u om lekker in uw vel te zitten? Dat u genoeg energie hebt om de dingen te doen die u wilt doen? Dat u slank en fit bent?

Op basis van uw hulpvraag, wensen en behoeften wordt een traject op maat ingericht. We houden daarbij ook rekening met de resultaten van uw hart- en vaatonderzoek bij HeartLife. In zo’n traject kan bijvoorbeeld uw voeding onder de loep worden genomen of wordt een plan gemaakt om uw conditie te verbeteren. Wij helpen u graag met het samenstellen van een leefstijlplan.

Leefstijlbegeleiding bieden we aan in zogenaamde HeartLife Memberships vanaf €99,95- per maand.

  • het Total FIT Membership van een jaar bestaat uit 4 modules: Bewegen, Ontspanning, Eten en Gedrag,
  • het Priority FIT Membership duurt een half jaar en
  • losse modulen van 3 maanden zoals een Food- of Physical FIT Membership.

Gedurende de looptijd van de Memberships blijven de leefstijlspecialist en cardioloog in contact om het proces te borgen.


Heart Fit Club

Patiënten van HeartLife zijn van harte welkom om elke dinsdag om 17:30 uur mee te doen aan de sportieve buitentraining onder begeleiding van Janneke Wittekoek.

De training bestaat uit conditie-, -kracht, en stabiliteitsoefeningen. Op basis van de uitkomsten van het hart- en vaatonderzoek kan worden bekeken of u kan deelnemen aan de trainingen.

Workshops en activiteiten

HeartLife biedt regelmatig interessante, energieke en interactieve programma’s aan waarin gezondheidsthema’s aan bod komen. Hieronder vindt u een overzicht van de geplande activiteiten:

– HeartLife Health Day

De HeartLife Health Day is een interactie en energieke dag met verschillende workshops en presentaties op het gebied van voeding, beweging en gedrag.

 

Bekijk foto’s van de HeartLife Health Day – Winter Fit Edition 25 november 2017

Flyer HeartLife Health Day

Bekijk foto’s van de HeartLife Health Day – Summer Fit Edition 1 juli 2017