Contactgegevens

Telefonisch

Voor het maken van een afspraak of wanneer u vragen en/of medische klachten heeft, neem dan telefonisch contact op met de kliniek : 030-4100201

Bij een levensbedreigende situatie: bel 112.

Heartlife Klinieken is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 -12.30 uur en van 13.30-16.30 uur. Let op: Onze kliniek is gesloten van 12.30 – 13.20 uur. Wij zijn niet in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden, ook is het tijdens de lunch pauze niet mogelijk om in onze kliniek te wachten.

Als er niet wordt opgenomen, kunt u tijdens werkdagen een bericht inspreken waarna u wordt teruggebeld. Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde huisartsenpost.

Onze kliniek is in de weekenden en op feestdagen gesloten.

Fax

Ons faxnummer is: 030-4100202

Email en digitale communicatie

U kunt ons uiteraard ook bereiken via de mail: info@heartlife.nl.

Vanwege de privacy wetgeving (AVG) communiceert HeartLife Klinieken via een extra beveiligde mailverbinding. Wij werken met KPN Zorg Messenger.

Bent u al patiënt of komt u binnenkort bij Heartlife dan ontvangt u een uitnodiging via KPN Zorg Messenger. Het is van belang dat u deze uitnodiging accepteert, zodat wij ook digitaal contact met u kunnen onderhouden.

Wilt u geen gebruik maken van KPN Zorg Messenger, dan is het helaas niet mogelijk om digitaal contact met HeartLife te hebben.

Wilt u weten hoe het werkt? Bekijk de instructievideo

Adres

HeartLife Klinieken
Louis Armstronglaan 10
3543 EB  UTRECHT

Bereikbaarheid

Onze kliniek is goed bereikbaar per auto. Over het algemeen is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. U kunt rondom de kliniek gratis parkeren. De kliniek is ook heel goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Trein
Uitstappen bij station Terwijde. Station Terwijde ligt op 800 meter van de kliniek. Dan is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar de kliniek.

Bus
Raadpleegt u 9292 voor de actuele busverbindingen naar onze kliniek.  

Kaart & route

klik voor grotere kaart

Schriftelijk

Vul voor vragen of meer informatie het contactformulier in, we bellen of mailen u uiterlijk binnen 2 werkdagen terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht

    Bent u een mens?

    HeartLife verwerkt deze gegevens volgens de richtlijnen AVG 2018.