Contactgegevens

Telefonisch

Voor het maken van een afspraak of wanneer u vragen en/of medische klachten heeft, neem dan telefonisch contact op met de kliniek : 030-4100201

Als er niet wordt opgenomen, kunt u tijdens werkdagen een bericht inspreken waarna u wordt teruggebeld. Belt u de kliniek in de avond of in het weekend dan krijgt u het antwoordapparaat met instructies.

Bij een levensbedreigende situatie: bel 112.

Bereikbaarheid tijdens feestdagen

Heartlife Klinieken is tijdens beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten. Bij een levensbedreigende situatie belt u 112. Wilt u een cardioloog spreken? Volg dan de instructies van de bandopname. Heeft u vragen over recepten, afspraken of andere zaken dan kunt u ons op werkdagen bereiken van 09.00 uur in de ochtend tot 17.00 in de middag. U kunt ons uiteraard ook bereiken via de mail: info@heartlife.nl.

Fax

Ons faxnummer is: 030-4100202

Email en digitale communicatie

In het kader van de Wet AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) die per 25 mei van start gaat, is HeartLife Klinieken verplicht om via een extra beveiligde mailverbinding te communiceren. Sinds februari 2018 werkt HeartLife met KPN Zorg Messenger. Zo kunnen wij in een vertrouwde omgeving met onze patiënten communiceren.

Bent u patiënt bij HeartLife of komt u binnenkort dan ontvangt u een uitnodiging van HeartLife om via KPN Zorg Messenger te communiceren. Het is van belang dat u deze uitnodiging accepteert, zodat u digitaal contact met HeartLife kunt onderhouden.

Wilt u geen gebruik maken van Zorg Messenger, dan is het helaas niet mogelijk om digitaal contact met HeartLife te hebben.

Wilt u weten hoe het werkt? Bekijk de instructievideo

Adres

HeartLife Klinieken
Louis Armstronglaan 10
3543 EB  UTRECHT

Bereikbaarheid

Onze kliniek is goed bereikbaar per auto. Over het algemeen is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. De kliniek is ook heel goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Trein
Uitstappen bij station Leidsche Rijn of station Terwijde. In verband met werkzaamheden rondom station Leidsche Rijn is aan te raden uit te stappen bij Station Terwijde. Station Terwijde ligt op 800 meter van de kliniek. Dan is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar de kliniek.

Bus
Vanaf station Utrecht Centraal (Jaarbeursplein) kunt u bus 37 nemen en uitstappen bij halte Soestwetering/Antonius ziekenhuis, vanaf daar is het nog ongeveer 11 minuten lopen.

 

Kaart & route

klik voor grotere kaart

Schriftelijk

Vul voor vragen of meer informatie het contactformulier in, we bellen of mailen u uiterlijk binnen 2 werkdagen terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

HeartLife verwerkt deze gegevens volgens de richtlijnen AVG 2018.