Contactgegevens

Telefonisch

Voor het maken van een afspraak of wanneer u vragen en/of medische klachten heeft, neem dan telefonisch contact op met de kliniek : 030-4100201

Als er niet wordt opgenomen, kunt u tijdens werkdagen een bericht inspreken waarna u wordt teruggebeld. Belt u de kliniek in de avond of in het weekend dan krijgt u het antwoordapparaat met instructies.

Bij een levensbedreigende situatie: bel 112. Heartlife heeft voor spoedopvang een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht: spoedeisende hulp 088-7566666.

Adres

HeartLife Klinieken
Louis Armstronglaan 10
3543 EB  UTRECHT

Routebeschrijving

Op onze website kunt u via contact uw adres invoeren en een routebeschrijving naar de kliniek downloaden/printen. De kliniek is ook heel goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Trein

Uitstappen bij station Leidsche Rijn of station Terwijde. In verband met werkzaamheden rondom station Leidsche Rijn is aan te raden uit te stappen bij Station Terwijde. Station Terwijde ligt op 800 meter van de kliniek. Dan is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar de kliniek.

Bus
Vanaf station Utrecht Centraal (Jaarbeursplein) kunt u bus 37 nemen en uitstappen bij halte Soestwetering/Antonius ziekenhuis, vanaf daar is het nog ongeveer 11 minuten lopen.

 

Kaart & route

klik voor grotere kaart

Schriftelijk

Vul voor vragen of meer informatie het contactformulier in, we bellen of mailen u uiterlijk binnen 2 werkdagen terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht