Verwijzen

Huisartsen, bedrijfsartsen en andere specialisten kunnen patiënten verwijzen naar HeartLife. Wij staan altijd klaar voor directe consultatie, ECG-beoordelingen of andere korte cardiologische consulten.

We hanteren het zogenaamde one-stop-shop principe: dit betekent dat er een diagnose en een behandelplan in twee uur wordt gerealiseerd.

Wilt u uw patiënt verwijzen voor een cardiologisch consult of fysiotherapie? Met een verwijzing kunnen patiënten contact met ons opnemen en eerste afspraak maken.

Op dit moment heeft onze kliniek voor nieuwe patiënten een wachttijd van 4 maanden. Als u het idee heeft dat uw patiënt niet zolang kan wachten, neemt u dan telefonisch contact ons op. Op dit moment heeft onze kliniek voor nieuwe patiënten een wachttijd van 4 maanden. Als u het idee heeft dat uw patiënt niet zolang kan wachten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

De kliniek is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

HeartLife Klinieken heeft voor spoedopvang een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht. Het telefoonnummer van de spoedeisende hulp is: 088-7566666.