Verwijzen

Wij staan altijd klaar voor directe consultatie, ECG-beoordelingen of andere korte cardiologische consulten. We hanteren het zogenaamde one-stop-shop principe: dit betekent dat er een diagnose en een behandelplan in twee uur wordt gerealiseerd.

Door de aanhoudende Corona maatregelen dreigt een stuwmeer aan verwijzingen te ontstaan. U kunt als huisarts, bedrijfsarts of andere specialist nog steeds verwijzen naar HeartLife Klinieken. Wij kunnen snel schakelen met het UMC Utrecht mocht er verdere diagnostiek nodig zijn.

Wij doen ons best met gereduceerd aantal werknemers en goede hygiëne/veiligheidsmaatregelen de patiënten zo veilig mogelijk van dienst te zijn. Er is in onze agenda voldoende ruimte om uw patiënt spoedig te zien, mits zij geen Corona gerelateerde ziekteverschijnselen vertonen. Wij benaderen alle patiënten actief de dag voor de afspraak. Wilt u met spoed een patiënt verwijzen, dan is telefonisch overleg altijd mogelijk. U kunt uw patiënt doorverwijzen via onderstaand formulier.

Let op: Bij HeartLife Klinieken geldt een verzekeringsafhankelijk eigen bijdrage.

Wilt u een patiënt naar ons doorverwijzen? Klik hier!

De kliniek is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 16.30 uur.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.