Corporate Cardiac Care

Hart voor de zaak

HeartLife is overtuigd van de voordelen van gezonde medewerkers voor het bedrijf. De gezondheid en het welzijn van het personeel beïnvloedt de productiviteit op de werkvloer. Daarmee is de gezondheid van werknemers is een kostbaar goed voor bedrijven. HeartLife heeft speciaal voor bedrijven programma’s ontwikkeld om werknemers te motiveren om stappen te zetten richting een gezonde(re) leefstijl. Laat ons uw werknemers informeren en motiveren. Preventie begint met goede voorlichting.

Corporate Cardiac Care

Wij bieden op speciale gezondheidsabonnementen voor uw personeel. Deze jaarlijkse memberships zorgen dat uw werknemers gemotiveerd raken om gezond te worden en te blijven, zij krijgen hierbij persoonlijke ondersteuning van de specialisten van HeartLife. Uw werknemer kan bij klachten direct bij ons terecht zodat ziekteverzuim tot een minimum beperkt kan worden. Tevens bieden wij exclusieve executive memberships speciaal voor drukke managers. Een voordeel van de HeartLife Klinieken is dat er eventueel indien gewenst buiten kantooruren hartonderzoek kan worden gedaan.
janneke-wittekoek-en-joop-braakhekke

Lezingen

Voor bedrijven geven we in-company lezingen over het hart- en vaatziekten. Samen met experts op het gebied van bewegen en eten, organiseren we leuke events. Afgestemd op de wensen van het bedrijf.

In-company screenings

Ook ‘in-company’ screening en begeleiding is (deels) mogelijk. Afspraken en tarieven in overleg, afhankelijk van de wensen.
Meer weten of een prijsindicatie opvragen? Neem contact met ons op!