HeartLife Health Day – Summer Fit Edition

Met veel plezier en trots kijken we terug op de HeartLife Health Day van 1 juli. Het was een hele geslaagde dag, mede dankzij een groep super enthousiaste deelnemers! De dag is door de deelnemers maar liefst beoordeeld met een 8,8 en op de vraag: “Wat vond u van de dag in 1 woord?” kregen we antwoorden als “Goed”, “Inspirerend”, “Motiverend”, en “leerzaam”.

Een actieve workshop, verse sapjes en salades en interactieve workshops van Dr. Janneke Wittekoek, voormalig topatleet Luc Schouten, sportdiëtiste Cindy van der Avoort en leefstijlspecialist Annemarijn Glasbergen stonden op het programma.

HeartLife Health Day – Winter Fit Edition

Ook investeren in uw gezondheid? Inmiddels zijn we al weer bezig met het programma voor de HeartLife Health Day – Winter Fit Edition op zaterdag 25 november: een interactieve dag met workshops, presentaties, een lekkere lunch én gezonde warme chocolademelk!

Houd de website en nieuwsbrieven goed in de gaten voor meer informatie! Voor meer informatie over deze dag kunt u altijd contact opnemen met Annemarijn via aglasbergen@heartlife.nl