In Uncategorized

Janneke Wittekoek is cardioloog, gezondheidswetenschapper en oprichtster van Heartlife Klinieken en daarnaast is zij een fanatieke hardloopster. Zo liep zij in november 2013 de marathon van New York.

De ‘HeartLoop Club’

Samen gezond bewegen en conditie opbouwen met dr. Janneke Wittekoek! Elke donderdag van 17.00-18.00. Verzamelen voor de kliniek in Leidsche Rijn. Aanmelding kan door een mail te sturen naar info@heartlife.nl. Voor iedereen die zijn hart gezond. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Na afloop ontvangt u een gezonde smoothie.

You can do it, we know you can

Hardlopen is een goede manier om te beginnen met sporten. Wat veel mensen niet weten is dat dat hardlopen de grootste sport is van Nederland. Dit is niet voor niets, hardlopen is een goede methode om je conditie te verbeteren, de nodige kilo’s kwijt te raken en je gedachtes te ordenen.

Niet alleen is hardlopen de ideale aanpak om gewicht te verliezen (en te behouden), door hardlopen wordt je doorbloeding beter en zal een te hoge bloeddruk worden verlaagd. Mensen die hardlopen hebben minder chronische ziekten als diabetes/osteoporose en hebben een verbeterde cholesterolwaarden. Hardlopen is goed voor je lichaam maar ook voor je geest.

Ready, steady, go

HeartLoop-club

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van trainingsschema’s, activiteiten en tips over hardlopen lezen? Like dan nu de HeartLife Facebookpagina voor alle up to date info!
HeartLife Facebook.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.