In media

LOGO_WIFS

Donderdag 23 april vond het zesde jaarcongres van WIFS (Women In Financial Services) plaats, met als thema ‘Balanced Leadership’. Vanuit verschillende invalshoeken waren er sprekers die kleur gaven aan dit thema onder wie Gerdi Verbeet, Joris Luyendijk, Michele Mees, Nienke Meijer, Esther Mollema en Evangelia Demerouti. Ook Dr. Janneke Wittekoek en Medical Lifestyle Coach Sanne Bernhart waren namens HeartLife Klinieken aanwezig.

WIFS staat voor Women In Financial Services en is opgericht in 2009. WIFS heeft als missie om een betere balans te creëren tussen de masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Juist door de man/vrouw verschillen te omarmen is het mogelijk om de kracht van diversiteit te benutten en te zorgen voor een betere balans in organisatie. In het kader van man/vrouw verschillen gaf Dr. Janneke Wittekoek een lezing over het vrouwenhart. Want ook op het gebied van hart- en vaatziekten zijn er grote man/vrouw verschillen. Zo verschillen de symptomen en klachten tussen mannen en vrouwen. Het is goed om ook hierbij op de werkvloer stil te staan, want hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen.

Wifs congres 6

wifs jaarcongres 3

wifs jaar congres 2

wifs jaarcongres 5

Medical Lifestylecoach Sanne Bernhart geeft de WIFS instructies voor een mini work-out.

Stress is één van de factoren voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. Daarom is het belangrijk dat ook op de werkvloer signalen voor hart- en vaatziekten eventueel kunnen worden gesignaleerd. De gezondheid en het welzijn van het personeel beïnvloedt immers de productiviteit op de werkvloer. In het kader hiervan organiseerde Janneke de WIFS Wittekoek Walk.

Bij een gebalanceerd leiderschap hoort ook een gebalanceerde levensstijl. Want de gezondheid en het welzijn van het personeel beïnvloedt de productiviteit op de werkvloer. Daarom organiseerde Janneke de WIFS Wittekoek Walk waarbij zij samen met Sanne Bernhart op een actieve wijze de leden van WIFS wist te informeren en motiveren.

wifs jaarcongres 3

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.