In media

Wat betekent het voor jou om gezond en fit te zijn? Dat je lekker in je vel zit? Dat je genoeg energie hebt om de dingen te doen die je wil doen? Iedereen kijkt anders naar zijn of haar gezondheid en gaat er ook anders mee om.

Ik geloof dat je gezondheid je grootste goed is en dat je die zonder meer op de eerste plek mag zetten. Hoe je dat doet? Je hebt meer invloed dan je denkt.

80% van hart- en vaatziekten kunnen worden voorkomen door gezondere leefstijl

Het aantal chronisch zieken in Nederland neemt toe. Dit komt niet alleen door keuzes die we maken ten aanzien van onze gezondheid, het feit dat we gemiddeld steeds ouder worden speelt hierbij bijvoorbeeld ook een rol. De risicofactoren voor het ontstaan van chronische aandoeningen zijn onder meer roken, overgewicht, alcoholgebruik en onvoldoende beweging; en dit zijn nou net factoren die we wél kunnen beïnvloeden. 80% van de hart- en vaatziekten kunnen worden voorkomen door een gezondere leefstijl. Kortom: er is nog veel winst te behalen!

Gezonde(re) leefstijl vraagt toewijding en energie

Door gezond en bewust te eten, voldoende te bewegen en geregeld te ontspannen kan je je leven een stuk aangenamer maken. Een goede gezondheid vraagt meer dan alleen gezonde voeding en voldoende beweging. Een gezonde(re) leefstijl vraagt toewijding, tijd en energie en vraagt om het maken van bewuste keuzes. Zo kan je bijdragen aan een goede gezondheid.

 

Waarom zou je investeren in je gezondheid?

  • Je hebt meer energie
  • Je kan beter tegen stress
  • Je bent minder vaak ziek
  • Je hebt minder of geen medicijnen nodig
  • Je zit letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel

 

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij je gezondheid belangrijk genoeg vindt, je bereid bent om keuzes te maken die daaraan bijdragen. Als leefstijlspecialist bij HeartLife begeleid ik mensen naar een gezonde(re) leefstijl. Daarbij staat jouw gezondheid centraal; en kijken we naar jouw situatie en wensen. Wat wil jíj bereiken?

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.