HeartLife biedt gezondheidsprogramma’s. Variërend van personal training, voedingsadvies tot medicatie of het aanpassen daarvan. We werken individueel of met groepsconsulten, en altijd met medisch specialistische begeleiding. Perfect voor als u net uit een hartrevalidatie- programma komt of voor particulieren die extra aandacht willen voor hun hart en gezondheid.

Na uw volledig hart- en vaatonderzoek bij de HeartLife Klinieken worden uw risicofactoren in kaart gebracht. U krijgt uitleg over onze Medical Lifestyle Coaching Memberships. Van simpel ‘At home’ tot uitgebreid ‘Executive’ met uw coach op locatie. Besluit u te kiezen om een coachingstraject aan te gaan, dan kunt u gedurende een jaar lang tevens gebruik maken van specialistische cardiologische zorg.

HeartLife memberships

Heeft u last van overgewicht, bent u niet echt sportief en voelt u zich niet optimaal fit? Met onze integrale memberships kunt u daar verandering in brengen. We bieden begeleiding gedurende 365 dagen, omdat we nou eenmaal weten hoe fijn het is om er niet alleen voor te staan. Zonder te diëten werkt u aan een gezonde lifestyle. U doet kennis op over uw eigen lichaam, fysiek en mentaal. Ontdek samen met uw coach wat bij u past. Met behulp van voeding en beweegschema’s wordt het mogelijk om ook thuis aan uw gezonde en nieuwe leefstijl te werken.

BALANCE

Basic Foto Sanne3

Bij HeartLife is de lifestyle coaching op medisch specialistische afstemming. Tijdens het traject wordt de voortgang vastgelegd en besproken met de arts. 24/7 online coaching en 24/7 medische hulp.

Omdat we je de tijd willen geven om je nieuwe gewoonten eigen te maken bieden we een 365 dagen programma. Waarvan de eerste 6 maanden het meest intensief zijn. In de eerste 6 maanden doe je kennis op over je eigen lichaam en ga je realistische doelen stellen en aan de slag natuurlijk! Vervolgens ga je de beheersfase in om zo uiteindelijk tot een juiste balans te komen die je ‘de rest van je leven’ kunt vasthouden. Werken aan een gezond hart in een gezond lichaam.

ActiveCoaching At Home

Omdat we weten hoe lastig het is om je nieuwe gewoonten eigen te maken bieden we een programma aan waarbij je je medical lifestyle coach 1 keer per maand ziet, en elkaar 2 keer in de maand spreekt of online contact hebt. Dit traject heeft onze voorkeur, omdat we hier goede resultaten hebben gezien. Je HeartLife Medical Lifestyle Coach als steuntje in de rug, maar ook iemand die je controleert en waar je al je vragen aan kwijt kunt op weg naar een gezonde lifestyle. Kennis opdoen over voeding, beweging, maar ook kennis krijgen over ontspanning! Want die wordt vaak vergeten.

Lifestyle Center

In onze HeartLife Centers kun je in groepen werken aan je gezondheid. Na een intake met een opgeleide HeartLife Coach wordt er bepaald welke HeartLife lessen er geschikt zijn voor jou. Tevens kun je een Membership in gaan met de coach.

At Home

Omdat wij het belangrijk vinden dat je thuis ook kan werken aan een ‘nieuwe leefstijl’, bieden wij coaching op afstand. Dit bepaal je samen met de Medical Lifestyle Coach.

 

NatureCoaching Nature

Back to Nature. Back to Basics. Bent u zo ver van uzelf geraakt, hebt u een Burn-out, weet u zelf niet meer waar u moet beginnen? Samen met de Medical Lifestyle Coach met specialisatie Psychologie werkt u aan een ‘weg terug’.

Corporate

HeartLife is overtuigd van de voordelen van gezonde medewerkers voor het bedrijf. De gezondheid en het welzijn van het personeel beïnvloedt de productiviteit op de werkvloer. Daarmee is de gezondheid van werknemers is een kostbaar goed voor bedrijven. HeartLife heeft speciaal voor bedrijven programma’s ontwikkeld om werknemers te motiveren om stappen te zetten richting een gezonde(re) leefstijl. Laat ons uw werknemers informeren en motiveren. Preventie begint met goede voorlichting.

We maken jaarlijkse memberships op maat. Om te zorgen dat uw werknemers gemotiveerd raken om gezond te worden en te blijven, zij krijgen hierbij persoonlijke ondersteuning van de specialisten van HeartLife. Uw werknemer kan bij klachten direct bij ons terecht zodat ziekteverzuim tot een minimum beperkt kan worden. Tevens bieden wij exclusieve executive memberships speciaal voor drukke managers. Een voordeel van de HeartLife Klinieken is dat er eventueel indien gewenst buiten kantooruren hartonderzoek kan worden gedaan.

Executive

Een intensieve begeleiding op maat gemaakt. Volledig afgestemd op uw Frans Kaijser resultaten 1/2 jaar voor en namedische conditie en wensen. Iedere week heeft u training en coaching met de Lifestyle Coach. Die u nauwlettend in de gaten houdt. Met evt monitoring op afstand. Doelen worden nauwlettend in de gaten gehouden!

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.