In Uncategorized

We hebben heel leuk nieuws!!  Dr. Janneke Wittekoek gaat het theater in met haar eigen interactieve theatercollege: De Vrouwenhart Show! Een unieke voorstelling waarbij we de spreekkamer naar het theater brengen. Wat je kunt verwachten?

‘Open spreekuur’

Een interactief theatercollege met dr. Janneke Wittekoek, cardioloog en oprichter van HeartLife Klinieken. In dit ‘open spreekuur’ vertelt zij haar bezoekers alles over het vrouwenhart en reikt ze tools aan voor een gezonde levensstijl. Hoe herken je bijvoorbeeld hartproblemen? Kies je voor pillen of voor paprika’s? En waarom is het vrouwenhart zo anders dan het mannenhart? In De vrouwenhart Show bespreekt dr. Janneke deze en andere vragen over cholesterol, stress, slaap en voeding op een laagdrempelige manier. Ook kun je haar gedurende de show vragen stellen via je smartphone.

Dress Red Day

De eerste De Vrouwenhart Show vindt plaats op Dress Red Day (29 september), de dag waarop de Hartstichting alle vrouwen in Nederland oproept om rood te dragen en zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten. Het zou natuurlijk mooi zijn om een zaal vol bezoekers in rode kleding te zien! Hiernaast krijgen de bezoekers van deze show op deze dag ook een mooie goodiebag mee naar huis.

Lancering Healthy Heart

Ook zal dr. Janneke Wittekoek haar derde boek: HEALTHY HEART lanceren, dat ze samen maakte met topkok Prins van den Bergh. Met veel tips voor beweging, ontspanning, achtergrondinformatie over je hart en met meer dan 50 gevarieerde recepten voor ontbijt, lunch en diner. Wat is gezonde voeding, wat zijn de risicofactoren en welke getallen moet je van jezelf kennen? Dit boek geeft je een overzichtelijk en duidelijk antwoord op alle vragen omtrent je stappen die je kunt nemen om je gezonder en fitter te voelen.

Overige speeldata:

Op 29 september 2019, Dress Red Day gaat de show in premiere en daarna volgen nog twee voorstellingen op 21 november 2019 en 16 januari 2020. Een kaartje kost 22,50 en kun je via deze link bestellen. 

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.