In blog

Marathon ing

Tja, daar zit je dan in de leukste stad van de wereld met het advies om in aanloop naar de marathon vooral heel veel rust te nemen. Denken jullie nou echt dat ik hier mijn tijd op mijn hotelkamer zit door te brengen in de kleermakerszit? Beetje zennen en chillen met veel water, vitaminen en koolhydraatrijke hapjes? NOT!

Shop till you drop

Daar waar ik een ijzeren discipline kan opbrengen voor het goede doel en ik eigenlijk een heel braaf en verstandig meisje ben lijkt het nu ernstig mis te gaan. Vanwege het tijdsverschil ben ik lekker vroeg wakker en sta ik als 1 van de eerste in de grote winkels. De Applestore en Abercrombie waren bijna even alleen voor mij om vervolgens in de loop van de dag te veranderen in een soort tempels met line-ups en “verkeers”regelaars. Zelfs voor de UGGS store werd gevochten om die vreselijke berenpoten. Hoezo crisis? Met gemengde schuldgevoelens schuim ik verder door de straten van NY. Ik heb het goed gemaakt. In de middag mijn startbewijs gehaald bij the EXPO. Een soort Rai maal 3 met als hoofdthema, what else; de marathon. De merchandising is gigantisch. Smullen voor de hardlopers. Alles wat je maar kunt verzinnen wat ook maar enigzins een linkje heeft met hardlopen is er. En dat is heel veel. Ik hoop dat 3 uur winkelen in deze snoepwinkel voor runners wordt aangemerkt als goede voorbereiding. Komt het toch nog goed..

Marathon 3Marathon 4marathon niketown

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.