In Uncategorized

Download de vacaturetekst hier als .pdf: Vacature Cardioloog 2018

Cardioloog 18 uur per week

HeartLife Klinieken

HeartLife Klinieken in Utrecht is een expertise centrum voor hart en gezondheid. Wij bieden cardiologische zorg met een passie voor preventie. HeartLife heeft een uniek zorgconcept waarbij de cardiologische zorg altijd wordt gecombineerd met actieve leefstijlbegeleiding. Daarnaast is er in onze kliniek speciale aandacht voor hart-en vaatziekten bij vrouwen. Wij bieden een interessante werkplek en stimuleren verdere scholing in het vakgebied en persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als Cardioloog bij HeartLife werk je binnen een klein en informeel team, in een moderne werkomgeving waarbij zorg, patiëntvriendelijkheid en persoonlijke aandacht voorop staan. Je werkt nauw samen met de collega-cardioloog, de verpleegkundigen en de kliniek assistenten.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste, allround cardioloog met belangstelling voor het vrouwenhart en een passie voor preventie. Collegialiteit en de bereidheid je te ontwikkelen  oor het HeartLife concept staan voorop. Daarnaast wordt een actieve bijdrage verwacht binnen het HeartLife team. Ervaring is gewenst, maar ook als je je dit jaar als cardioloog registreert nodigen we je uit om te reageren.

Wat bieden wij?

  • Een leuke baan voor 2 dagen per week (8.30 – 18.00 uur) bij een inspirerend bedrijf. Op termijn kan deze functie worden uitgebreid met meer uren.
  • Salaris is marktconform, afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.

 

Belangstelling?

Stuur je motivatiebrief en CV naar jwittekoek@heartlife.nl. Mocht je nog vragen hebben, geef dat aan in je email, dan nemen we contact met je op.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.