In Uncategorized

Op 21 november staat Dr. Janneke opnieuw in DeLaMar Theater met De Vrouwenhart Show. Iedere show wordt op maat gemaakt en uit onze enquete is gebleken dat er dit keer veel vraag is naar het onderwerp stress. Stress is een maatschappelijk probleem en zo’n 1,3 miljoen werknemers heeft wel eens te maken met burn-outklachten. Langdurige of hevige kortdurende stress kan het risico op hart- en vaatziekten verhogen.

Extra aandacht voor stress
In deze show hebben we veel aandacht voor hart en de invloed van leefstijl met speciale aandacht voor stress en burn-out. Psychiater, auteur en burn-out expert Bram Bakker zal als co-host  assisteren tijdens De Vrouwenhart Show. Bram Bakker schreef meerdere boeken over hardlopen en gezondheid. En sinds oktober staat hij in het theater met zijn interactieve theatercollege ‘Opgebrand’.

De Vrouwenhart Show (editie 29 september) is door bezoekers van DeLaMar beoordeeld met een gemiddeld cijfer van een 8,3.

“Geweldige presentatie, interactief, boeiend, inhoudelijk top!” 

“Hartverwarmend en gaf een andere kijk op het hart.“

“Deskundige voorlichting op toegankelijke manier. Vooral de interactie met de zaal was verrassend en hield de voorstelling enthousiast, gezellig en leerzaam door de verrassingen uit de zaal.” Foto: Maarten Zwetsloot 

Kaarten bestellen kan via deze link.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.