In blog

We hebben een nieuwe cardioloog bij HeartLife. Vanaf 1 maart 2024 is cardioloog Marloes Visser bij ons werkzaam. Marloes is cardioloog en gespecialiseerd in borstkanker en het vrouwenhart. Ze is op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam in onze kliniek.

Wil je meer over Marloes weten? We stellen haar graag even aan je voor.

Welkom bij HeartLife! Vertel, wie ben je?
Ik ben Marloes Visser, en woon in Utrecht met mijn vriend en twee kindjes van 2 en 3. Ik ben hier na mijn opleiding tot cardioloog welke ik met veel plezier in het UMC Utrecht heb gedaan als cardioloog begonnen.

Wat is je functie bij HeartLife?
Cardioloog en directe collega van Janneke.

Waarom heb je gekozen voor HeartLife en wat heb je hiervoor gedaan?
Hiervoor heb ik de opleiding cardiologie gedaan in het UMC Utrecht. De cardiologie vind ik een geweldig vak, waarbij je bijna alle facetten van de cardiologische zorg in eigen hand hebt. Ik heb voor heartlife gekozen omdat hier extra tijd en aandacht is voor de patient en we daarmee in heartlife patient gerichte zorg kunnen leveren waarbij we patient tailored medicine kunnen toepassen met extra aandacht voor uitleg en leefstijl.

Je hebt expertise op het gebied van borstkanker en het vrouwenhart, kun je daar iets over vertellen? De afgelopen 1.5 jaar heb ik geholpen de ANOCA (vrouwenhart) poli op te zetten in het UMCU, en me daarmee verdiept in microvasculaire dysfunctie. Ik merk dat in de heartlife veel aandacht is voor de overgang en hormonen, en dat is een gebied waar ik me op dit moment in aan het verdiepen ben.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
Ik hou van eten koken, hardlopen en yoga. Verder lees ik graag, en zit ik in een boekenclub waarbij we 1 keer per 2 maanden een boek bespreken.  Daarnaast heb ik twee peutertjes, dus ben ik veel in de bibliotheek, de speeltuin en in het park te vinden.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

HeartLife Masterclasses