In blog

Ons nieuwe HeartLife magazine (de POH-special) met als thema overgewicht, staat online! Weet jij wat vet met je lichaam doet? Hoe je overgewicht het beste aan kunt pakken? En wat is de beste aanpak voor diabetes type 2? Je leest het in het nieuwe HeartLife magazine!

Overgewicht kent vele oorzaken en afvallen is allesbehalve makkelijk. Mensen die ermee worstelen, mogen niet zomaar veroordeeld worden. De gezonde mens moet belangrijker worden dan de belangen van de levensmiddelen- en fastfood industrie. Het niet bestrijden van overgewicht is een vorm van verwaarlozing. Het is een maatschappelijk probleem wat we met zijn allen moeten aanpakken. 

Gelukkig zijn er nu duidelijke richtlijnen voor de behandeling van overgewicht en obesitas én een plan van aanpak vanuit de verzekerde zorg. In deze editie hebben we deskundigen, waaronder ook veel praktijkondersteuners, het woord gegeven vanuit hun rol in de bestrijding van overgewicht. Eén ding blijkt wel heel duidelijk uit dit gloednieuwe magazine: werken aan overgewicht is teamwork. 

Klik hier om het magazine te lezen!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Zorgverzekering 2024Kunst op recept