In blog

Inschrijvingen 24 juni gesloten, 27 juni nieuwe mogelijkheid

Wegens groot succes zijn de inschrijvingen voor de HeartLife dag op 24 juni en 27 juni gesloten.  Verpleegkundige Sandra Blokhuis en kliniek assistente & powerwalkcoach Angela van der Venne zullen de dag begeleiden.

HeartLife Dag – Je leven in balans

  • Wil je gezonder eten, maar lukt dat vaak niet?
  • Wil je meer bewegen, maar komt het er nooit van?
  • Wil je stoppen met ongezonde gewoontes, maar vind je dat lastig?
  • Wil je meer ontspannen, maar weet je niet hoe?

 

We leven in een maatschappij waar in we worden geleefd en hebben de neiging om van alles te ‘moeten’. ,,Ik moet naar mijn werk, ik moet de kinderen wegbrengen, ik moet naar de sportschool, ik moet naar mijn ouders, ik moet die nog bellen, ik moet nog stofzuigen enzovoorts.” Gezond eten schiet er door de drukte vaak bij in. Laat staan een moment voor jezelf, die wordt als eerste geschrapt.

 

We moeten al die ballen in de lucht houden. Hoe zou jij het vinden dat je af en toe een bal kan laten vallen zonder dat je je schuldig voelt? Hoe zou het zijn als je weer prioriteiten kunt stellen en goed voor jezelf gaat zorgen, zodat je je energie, tijd en gezondheid kunt bewaken? Wil jij je energieker en fitter voelen. Genieten van het leven en gezond oud worden?

 

Kom dan naar HeartLife Extra;  “Je leven in balans!”

Tijdens deze middag zullen verpleegkundige/lifestylecoach Sandra Blokhuis en kliniek assistente en powerwalkcoach Angela van der Venne handvatten geven voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Er is aandacht voor gezonde voeding, beweging, stress en ontspanning en verandering in gedrag en gewoontes.

 

Wanneer: maandag 24 juni van 11.00 tot 14.30 uur.
Kosten: € 20,- incl. koffie, thee en lunch. Graag contant bij binnenkomst
Locatie: Heartlife Klinieken. Louis Armstronglaan 10 te Utrecht

Aanmelden: Stuur een mail met naam en telefoonnummer naar info@heartlife.nl

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.