In slides, Uncategorized
[naarrechts]Beachball[/naarrechts]

Op vakantie hebben we de tijd om te relaxen, vaak gaat dit gepaard met lekker eten en drinken. Zo neemt u aan het eind van de vakantie vaak naast souvenirs ook vaak een paar extra pondjes mee naar huis. Zonde en onnodig, want met deze tips kunt u ook tijdens uw vakantie in beweging blijven!

 • Traplopen
  Kerkjes, heuvels, de Spaanse Trappen of de Eiffeltoren. Met traplopen neemt u het op tegen de zwaartekracht waardoor u hartslag omhoog gaat en u uw conditie verbetert. Loop in uw eigen tempo en zorg dat u voldoende water drinkt. Dus kies voor een mooi uitzicht en beklim de kerk! Bij extreme warmte kunt u het best s’ochtends of s’avonds traplopen.
 • [naarrechts]Rome01kl710[/naarrechts]

 • Touwtje springen?
  Staat u op een camping of vakantiepark?  Dan kunt u vast een mooi plekje in de schaduw vinden waar u kunt touwtje springen. Het is een goedkope en snelle work-out. 10 min springen is al voldoende. Met springen gebruikt u alle spieren: kuiten, buikspieren, armen en billen. Zo werkt u aan uw conditie en uithoudingsvermogen.
 • Trampoline springen
  Haal het kind in u naar boven, trampoline springen wordt steeds populairder en is net als touwtje springen enorm goed voor uw conditie.
 • Beach volleybal
  Op het strand worden er vaak beachvolleybal toernooien georganiseerd. Zet u schaamte opzij en daag u mede vakantiegangers uit voor een potje beachvolleybal.
 • [naarrechts]4701437938_5af61bb8b7_o[/naarrechts]
 • Zwemmen
  Probeer elke dag 10 baantjes te zwemmen. Uit onderzoek is gebleken dat uw bloeddruk daalt als u regelmatig zwemt. Ook heeft het een ontspannende werking en helpt het tegen stress.
 • Snorkelen
  Snorkelen is een bezigheid die niet zo explosief is. Door de rustige bewegingen met name van de benen is dit prima geschikt voor mensen die normaal wat minder bewegen. Geniet van alle prachtige kleuren en vissen direct onder u.
 • Wandelen
  Op een onbekende vakantiebesteming bent u misschien sneller geneigd om een taxi of bus te nemen. Toch is het veel beter om te wandelen. Juist tijdens dit soort wandelingen ontdekt u vak bijzondere plekjes.

Ook als u thuis blijft kunt u deze oefeningen prima uit voeren. Fijne zomer! 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.