In blog

Het nieuwe HeartLife Magazine nr.7 staat in het teken van de hart/brein connectie en is nu online te bestellen. Opnieuw gaan we dieper in op de connectie tussen hoofd en hart. In deze editie hebben we krachten gebundeld met de psychiaters, want zij zijn natuurlijk de echte brein-experts. Janneke Wittekoek gaat in gesprek met psychiater Sandra Kooij over ADHD bij vrouwen, we interviewen slaapexpert Els van der Pennen en verder leest u alles over slaap en stress, het vrouwenhart en meer!   

Er zijn 200 exemplaren van het nieuwste HeartLife Magazine beschikbaar en die kunt u online bestellen. Ook is het mogelijk om meerdere exemplaren te bestellen. 

Magazine bestellen?

Stuur een mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar lvermeij@heartlife.nl (t.a.v. Lisa) of vul het contactformulier onder aan de pagina in. De kosten voor het bestellen van een magazine bedragen 7,50 euro. Het bedrag dient u vooraf  te betalen via een zakelijke tikkie. Let op: bestellingen worden alleen op maandag en vrijdag in behandeling genomen, het kan hierdoor iets langer duren voordat u het magazine ontvangt.

    Recommended Posts
    De Slag om het Vrouwenhart