In blog

Of je nou een beginner of een pro bent en langzaam of hard loopt, het maakt niet uit! Hart & Lopen is geschreven voor iedereen die in beweging wil komen.

Boost je immuunsysteem

De afgelopen weken is Dr. Janneke druk bezig geweest met haar nieuwe boek: Hart & Lopen. Hardlopen is één van de beste medicijnen en je kunt op iedere leeftijd in beweging komen.

„Iedereen wil weten wat je zelf kunt doen om je immuunsysteem een boost te geven, zodat je beter beschermd bent tegen een heftig verloop van corona”, legt Wittekoek uit. „De belangrijkste stap is letterlijk: trek je schoenen aan en ga naar buiten om te lopen. Beweging brengt de kans op een infecties met 50% naar beneden en vermindert hartklachten. Daar kan geen medicijn tegenop! Voldoende beweging (dagelijks 30 min) is een van de meest efficiënte manieren om je immuunsysteem te boosten en je hartgezondheid te verbeteren.

Hardlopen voor een betere mentale en fysieke gezondheid

Hart & Lopen bevat een bundeling van de leukste, meest inspirerende en leerzaamste columns op loopgebied, waarmee Janneke de lezer hoopt te inspireren om (meer) te gaan lopen of bewegen voor een betere mentale en fysieke gezondheid!

Klik hier om Hart & Lopen alvast te bestellen.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.