In Uncategorized

Vanwege de ontwikkelingen omtrent het coronavirus heeft HeartLife Klinieken maatregelen genomen eventuele besmetting (voor zover mogelijk) te voorkomen. De maatregelen houden het volgende in:

  • Heeft u (lichte) klachten zoals koorts, hoesten, kortademigheid of andere griepverschijnselen?
  • Heeft u in uw directe omgeving mensen met een verdenking op besmetting met het coronavirus?

Dan kan uw afspraak bij Heartlife Klinieken GEEN doorgang vinden! Wij benaderen al onze patiënten actief telefonisch en via de mail met deze vragen. De veiligheid van onze zorg is mede afhankelijk van uw medewerking!

Verder vragen wij in het kader van uw en onze veiligheid om geen partner, begeleider of kinderen mee te nemen naar de kliniek. Ook vragen wij u om bij binnenkomst een mondkapje te dragen.

Alle Nederlanders met Covid-19-achtige klachten kunnen zich vanaf 1 juni op zeer korte termijn laten testen bij een GGD in de buurt. Via een nieuw gratis landelijk telefoonnummer kan een afspraak voor de volgende dag worden gemaakt. Het nieuwe telefoonnummer 0800-1202 is zeven dagen per week tussen acht uur ‘s ochtends en acht uur ‘s avonds bereikbaar.

Deze tests niet zijn voor het meten van antistoffen in het lichaam en of mensen immuniteit tegen de ziekte hebben opgebouwd. Deze test is om te kijken of je nú besmet bent.

Recent Posts