In blog

Het aantal corona besmettingen groeit nog steeds en er komen veel verschillende berichten binnen over het virus. Mogelijk maak je je als hartpatiënt zorgen om het nieuwe coronavirus. Heb je met hart-en vaatziekten grotere complicaties als je het virus krijgt? Hoe gevaarlijk is het? En met welke aandoening val je nu precies in de risicogroep?

Voor het beste advies verwijzen wij u door naar de website van de Hartstichting of de website van Harteraad. Beide websites geven kundig en uitvoerig advies rondom corona en hart-en vaatziekten.

Wij adviseren u de huisarts of GGD te bellen als u denkt dat u besmet bent of in aanraking bent geweest met iemand die besmet is met het coronavirus.  Als u bewezen niet besmet bent, plannen wij de afspraak opnieuw in.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Kijkt u dan op de website van het RIVM voor de actuele stand van zaken omtrent corona.

Als u daarna nog vragen heeft, belt u dan met het landelijke informatienummer: 0800-1351. Dit nummer is dagelijks bereikbaar van 8:00 uur tot 20:00 uur.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.